Varmatoimiset ja laadukkaat VISION liukulasit

VISION- liukulasitukset on suunnitetu erityisesti kestämään Suomen rankat ilmasto-olosuhteet. Lasikehykset ovat erittäin tukevarakenteiset mutta sirot, joka takaa sen etteivät lasit kolise ja taipuile edes kovissakaan myrskyissä. VISION- lasitus onkin siis ainut oikea ratkaisu merenranta- sekä tuulisilla paikoilla ja kaikissa yli 2 m korkeissa lasitusaukoissa, kuten myös matalemmissa kohteissa.

 

Lasitukset voidaankin tehdä huoletta jopa 3m korkuisiksi jolloin ne soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin.

 

Puitteet on helppo pitää puhtaana ja maalipinta on erittäin kestävä ja huoltovapaa jauhepolttomaalattua alumiinia. VISION-lasitus on alusta loppuun Suomalaista laatutyötä.

 

Myös avautumissuunnan voit valita miten haluat, sillä vaihtoehtoja on lukuisia, joista varmasti löytyy myös kohteeseenne sopiva toiminto.

 

...

Lasitukset toimitetaan aina mittatilaustyönä, jossa suositeltava lamellikoko on alle 1500 x 3100 mm

 

Liukulasituksessa on aina mukana 1 kpl vedin tai sisäpuolelta lukkiutuva jousisalpa. Myös avainlukkon saa lasitukseen halutessaan.

Lasivaihtoehdot

Tavallinen, karkaistu ja laminoitu turvalasi, pinnoitetut säänkestävät levyt ym. ovat mahdollisia kaikissa mahdollisissa sävyissä toiveidenne mukaan. Lasipaksuudet 4-6 mm ovat mahdollisia.

 

Lasitusvaihtoehdoista suosittelemme lämpimästi karkaistua selektiivilasia, jolla vähennetään lasin huurtumista huomattavasti.

...

...